Persoonlijke verandering

Mensen zijn van zichzelf bewuste wezens: wij kunnen onszelf en de wereld om ons heen bewust waarnemen en overdenken. Dit maakt ons evolutionair gezien ultiem succesvolle wezens op onze planeet. Hierin schuilt ook onze grootste valkuil, namelijk dat ons bewustzijn ‘alles is wat er is’ en ons bewustzijn in onze beleving hetzelfde is als waarheid en de realiteit.

Niets is minder waar dan dat. Ons bewustzijn is slechts een heel klein deel van wie wij zijn en bovendien uitermate vervormd. Het grootste gedeelte van wie wij zijn, ligt vastgelegd in ons onderbewustzijn. De naam zegt het al: wij zijn ons daar niet van bewust. Als we verhouding van ons bewuste tegen opzichte van ons onderbewustzijn in ruimte zouden moeten uitdrukken, is dat vergelijkbaar met onze planeet aarde die zich verhoudt tot het universum. Bij U-Deal refereren we dan ook wel aan ons onderbewuste als het ‘innerversum’.

Verandering bij mensen vindt dus vooral, en soms zelfs geheel, plaats in het onderbewuste. Pas als men de weg weet te vinden in ons onderbewuste, is men in staat bewust de verandering te realiseren die men wenst. U-Deal is een expert in het bewust maken van het onderbewuste en het bewerkstelligen van de menselijke verandering. We onderscheiden hierin twee niveaus, te weten coaching en counseling.

Scroll naar boven